Wereld Alzheimer Dag

Wereld Alzheimer Dag: Mantelzorgcafé Innoforte 5 september

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In Nederland lijden ruim 250.000 mensen aan dementie. De meest voorkomende vorm is de ziekte van Alzheimer. De Wereld Alzheimer Dag vraagt hier jaarlijks aandacht voor. Op donderdagavond 5 september 2024 gaat Innoforte tijdens het Mantelzorgcafé graag alvast met u in gesprek over dementie, zorg en welke ondersteuning mogelijk is. De toegang is gratis. De avond wordt geleid door Edith Magnin en Sandra Tuijten, casemanagers dementie bij Innoforte.

U bent van harte welkom in het Mantelzorgcafé van Innoforte. Dit café biedt in ontspannen sfeer een steuntje in de rug voor mensen in vergelijkbare omstandigheden. Daarnaast kunnen ervaringsdeskundigen altijd aansluiten om gedachten uit te wisselen. Innoforte organiseert het Mantelzorgcafé in samenwerking met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Attent.

Waar en wanneer?

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden op donderdag 5 september van 19.30 tot 21.30 uur in activiteitencentrum ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. De toegang is gratis.

Zo meldt u zich aan

U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen.
U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 - 370 7070 bij het MVT, of via 06 - 8369 7204 bij ‘t Prieel. Ook kunt u een e-mail sturen
naar info@mvtrheden.nl of dagbehandeling@innoforte-zorg.nl.

Nieuws uit uw regio